מרפאת קשב וריכוז למבוגרים

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

26/05/2014 | 20:34 | מאת: שגיא מונביץ

שלום רב. ברצוני לברר האם קיימת מרפאה לטיפול במבוגרים הסובלים מהפרעת קשב וריכוז. חשוב לציין שאובחנתי לפני שנה ואני בן 36.

שגיא שלום, לפחות בחלק מקופות החולים, בחלק מאזורי הארץ, יש מרפאות לטפול בהפרעות קשב ורכוז במבוגרים. עליך לברר בקופת החולים בה אתה חבר. אם לא תמצא מרפאה בקופת החולים שלך או באזו מגוריך, אתה יכול לפנות לפסיכיאטר מבוגרים, נוירולוג מבוגרים, או רופא משפחה שעבר הכשרה לאבחון וטפול בהפרעות קשב. הרבה בריאות, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים