מדבקות Daytrana

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

07/05/2014 | 09:53 | מאת: אימא לילדה בת 9 עם ADD

שלום, בתי החלה להשתמש במדבקות דייטרנה, מס' שאלות: 1.לאחר הורדת המדבקה איזור נשאר אדום עד למחרת. האם זה תקין או שזה מצריך הפסקת טיפול? אני שמה לה פניסטיל על המקום. 2.כיצד ניתן לנקות את שאריות הדבק מהעור? 3.כמה זמן אחרי ההדבקה המדבקה מתחילה להשפיע? תודה

לאמא שלום, תשובות לשאלותייך: 1. אודם באזור המדבקה הוא תגובה שכיחה. רצוי לשנות אתמקום ההדבקה מדי יום. 2. את הדבק רצוי לנקות בעזרת מים וסבון, או בעזרת תכשיר להסרת איפור. 3. בד"כ ההשפעה מופיעה כ-30-45 דקות לאחר הדבקת המדבקה. שבת שלום, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים