טיפול תריפתי

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

19/04/2014 | 21:32 | מאת: אנה

שלום! במידה וילד לא מגיב לרטלין, איזה סוגי טאופות עוד קיימים לטיפול ב-ADHD? מה אחוז הילדים שלא מגבים לשום טיפיל? תודה וחג שמח.

אנה שלום, אין תרופה העוזרת לכל האנשים המטופלים בה, וכך גם Ritalin. אם Ritalin אינו משפיע, יש ראשית לבדוק אם המנון מספיק. הצעד הבא הוא לנסות טפול בתרופה סטימולנטית אחרת (תרופה מהמשפחה של Ritalin) כמו, למשל, Adderall או Focalin. אם גם אלו לא מועילות, אפשר לנסות טפול בתרופה לא סטימולנטית כמו Strattera. בכל מקרה צריך ורצוי להוועץ ברופא המטפל. יום טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים