עזרה במילוי שאלון לעבודה סימנריונית

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

01/04/2014 | 17:00 | מאת: אביטל טמסוט

שלום רב, שמי אביטל טמסוט, אני סטודנטית לתואר ראשון בפסיכולוגיה וחינוך באוניברסיטה הפתוחה. אני פונה אליך בבקשה לסייע לי בנכונותך להשתתפות במחקר שאני עורכת במסגרת עבודת הסמינר שלי, בנושא הקשר בין דפוסי השינה של ילדים עם ADHD וקוגניציות הוריות בדבר שינת ילדים לאופן בו הוריהם תופסים אירועים וחוויות שונות בחייהם. במסגרת המחקר תתבקש /י לענות על מספר שאלות המופיעות בקישור מטה לשאלון המחקר. יש לציין, כי ההשתתפות במחקר היא וולונטרית לחלוטין. אי השתתפות בו לא גוררת סנקציה מחד, ומאידך השתתפות בו לא מזכה בהטבות מיוחדות. אדגיש כי את \ה יכול /ה להפסיק את השתתפותך במחקר בכל שלב שהוא בכך שלא תלחץ /י על ה-"שלח" בסיום הטופס, בנוסף ישנה סקאלת התקדמות כך שתוכל /י לקבל הערכה בדבר ההתקדמות ואחוזים הנותרים לסיום השאלון כולו. ברצוני להבטיח כי מסגרת המחקר אינה מאפשרת שמירה של אף נתון אשר יש בו כדי לזהותך. את\ה לא נדרש\ת למסור שום פריט מזהה. הקישור שלהלן מוביל לשאלון המקוון. מדובר בקישור ציבורי. כלומר, כל המשתתפים במחקר יקבלו את אותו קישור ללא צורך להזדהות. לעורכת המחקר לא יהיה כל מידע על כך מתי מילא מי מהמשיבים את השאלון. באופן זה לא אוכל לזהותך. ברצוני להבטיח גם כי לא ייעשה שימוש במידע שאינו נוגע ישירות למטרות המחקר, ובכל מקרה המידע שייאסף במסגרת מחקר זה יישמר באופן דיסקרטי ולא יימסר לשום גורם שאינו מעורב ישירות במחקר. https://docs.google.com/forms/d/1jyCa16-fXkJ4G8xm_SuMm9Kll9EOwO8_nJojG_ZbCis/viewform תודה רבה מראש, בכבוד רב אביטל טמסוט עורכת המחקר. פרטי התקשרות עם עורכת המחקר: [email protected].

אביטל שלום, בהצלחה במחקר, וחזרי לספר לנו על התוצאות בסיומו. יום טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים