עצבנות של ילד

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

30/03/2014 | 16:04 | מאת: אורה

שלום! בן שלי מטופל ברטלין 3-4 חודשים ברטלין LA40. בתקופה האחרונה בשעות הערב הוא עצבני , נפגע בקלות-בוכה מכל שטות ומרבה מתחצפן. רציתי לשאול האם זה תופעת לוואי של ראטלין אחרי סיום השפעתו ומה ההמלצה שלך.

אורה שלום, את מתארת למעשה תופעת rebound - שנוי במצב הרוח ואי-שקט, המופיע לאחר סיום השפעת התרופה. אפשר לנסות ולפתור הפרעה זו במספר דרכים, בינהן הפחתה במנון התרופה, מעבר לתכשיר ארוך יותר, לתת לילד מנוחה בשעה זו ולא לדרוש ממנו בצוע מטלות שונות ועוד. מומלץ להוועץ ברופא המטפל. יום טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים