אני שואלת שוב: האם מישהו שמע על שיטת ATTENGO

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

30/03/2014 | 10:04 | מאת: מירי

ויש לו ניסיון בזה? מצד אחד זה נשמע טוב, מצד שני לא חסרים שרלטנים שמחפשים לעשות כסף על חשבון בעיות של אנשים.

30/03/2014 | 10:05 | מאת: מירי

המילה נקטעה באמצע- התכוונתי לשיטת ATTENGO

מירי שלום, איני מכיר את שיטת AttenGo, מעבר למה שקראתי באתר האינטרנט שלהם. מדובר באתר פרסומי. איני מכיר בספרות הרפואית מחקר שבדק את השיטה. באתר החברה יש מתוארים מספר מחקרים, אך אין להם קשר להפרעת קשב ורכוז, או שהם לא פורסמו. בקצור, אין כל מידע מחקרי המאמת את טענות החברה. מנגד, איני מכיר מחקרים שמצאו שהתוכנה אינה יעילה. אני מניח שאם התוכנה היתה אכן יעילה, היו מתפרסמים בספרות הרפואית מחקרים אודותיה. העובדה שהחברה לא יזמה מחקרים כאלו, צריכה להדליק נורת אזהרה. יש לזכור שיש טפולים אחרים שהוכחו כיעילים. יום טוב, ד"ר ברנע ארז.

25/11/2015 | 09:42 | מאת: ברברה

שלום, ד"ר ברנע. אתה אמרתה, ש: "יש לזכור שיש טיפולים אחרים שהוכחו כיעילים" יש טיפולים אי תרופתיים? איזה? בן בכיתה א. שלחו אותנו למבחנים. כהתנהגות שלו בכיתה מפריעה לילדים אחרים, הוא לא מקשיב, למרות שהוא נבון וחכם, הוא לא האהב לשבת וללמוד מה שלא מעניין אותו. נגיד הנדסה הוא אוהב מאוד, עברית - לא. לפני ש מתחילים את כול הטיפולים תרופתיים הייתי רוצה לדעת האם יש טיפולים אלטרנטיבים עילים? תודה ברברה

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים