האם אסור לשאול כאן שאלות

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

27/03/2014 | 09:34 | מאת: מירי

שלא קשורות לטיפול תרופתי?

27/03/2014 | 16:30 | מאת: עדי

מסתבר שגם אסור להגיב לאנשים אם את לא ד"ר ארז ברנע, כי הם מוחקים את התגובות... חבל!

עדי שלום, מותר, וגם רצוי, שכל מי שרוצה יגיב. אני איני מוחק שום תשובה, מהטעם הפשוט שאיני יודע למחוק כאן תשובות או שאלות. למיטב ידיעתי, נמחקות רק הודעות שאינן ראויות (קללות וכו') או פרסומות. מעבר לכך, לא ידוע לי על מחיקת תשובות כלשהן. בכל מקרה, אברר זאת. שבוע טוב, ד"ר ברנע ארז.

מירי שלום, מותר לשאול כל מה שרוצים. לעתים, כאשר אני יודע את התשובה, אני גם עונה. שאלי את שאלתך, וננסה. שבוע טוב. ד"ר ברנע ארז.

30/03/2014 | 10:08 | מאת: מירי

שיטת ATTENGO אמינה ומצליחה או שזה סתם שרלטנות?

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים