קונרטה

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

18/03/2014 | 12:26 | מאת: לימור

שלום, אני אמא לילד בן 8 שאובחן לפני כשנה בהפרעות קשב וריכוז והיפראקטיביות אצל ניורולוג פרטי לאחר שבהתפתחות הילד לא נתנו לי מענה. בתחילת הטיפול הרופא המליץ על מינון נמוך יותר אך כתב גם שבמידה ולא יעבוד אז להגדיל את המינון, אין צורך בפגישה נוספת. אחרי כמה ח' שלא ראינו שיפור באמת הגדלנו את המינון אך אז ובעיקר היום אנחנו במלחמה תמידית עם הילד על אוכל. אני יודעת שהכדור גורם לחוסר תיאבון אבל זה משגע אותי שהילד לא אוכל במשך 12 שעות, לפעמים גם כשהוא לא בהשפעת הכדור ותמיד מתלונן על כאבי בטן( אני כבר לא יודעת אם הוא ממציא כי לא בא לו לאכול או שהוא באמת "מלא" והאוכל מעיק עליו). איך מתמודדים עם הדבר הזה? אני אובדת עיצות!!

18/03/2014 | 12:35 | מאת: לימור

בהשפעת הכדור הוא ילד אחר, זה עובד מצויין. התגובות שלו הרבה יותר מתונות, הוא כמעט ולא מרביץ, פחות בוכה או מקלל ומצליח ללמוד יפה את החומר. בלי קשר הוא מאוד מאוד חכם. ככה שלוותר על הכדור נראה לי ממש בעייתי.....

01/04/2014 | 20:22 | מאת: לימור

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים