טיפול נוירופידבק

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

05/03/2014 | 21:27 | מאת: יעל

שלום רב, מה ידוע על טיפול נוירופידבק לילדים עם ADHD ? קראתי מס' מאמרים מדעיים המוכיחים יעילות גבוהה מאוד. מצד שני קיימים גם כאלו שמעידים על כמעט אפס יעילות. אשמח לדעתו של הרופא

יעל שלום, תארת נכונה את המצב. טפול בנוירופידבק אינו טפול מרכזי כיום, כיון שהמדיע המחקרי עדיין לא ברור דיו. יש מחקרים המראים לכאן ולכאן, ובעיקר, אין מספיק מחקרים טובים, גדולים וארוכים. במצב הדברים כיום, איני יכול להמליץ על הטפול, אך גם לא לשלול אותו. שבת שלום וחג שמח, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים