ריטלין 10 מ"ג

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

27/01/2014 | 15:03 | מאת: הורה מודאג

בני החל לנטול ריטלין 10 מ"ג. שמתי לב שהוא מתקשה ליצור איתי קשר עין שאני מדבר אליו וכששאלתי אותו למה הוא לא מסתכל עליי הוא לא יודע מה להסביר לי. הוא אומר שהוא מרגיש לחץ אבל שזה לא מפריע לו. קשה לי להבין בדיוק אם זו תופעת לוואי או בכלל מה זה

להורה המודאג שלום, איני מכיר קשר בין נטילת Ritalin, להפסקת יצירת קשר עין. אם התופעה ממשיכה להופיע תחת השפעת התרופה, ואינה קיימת כאשר בנך אינו נוטל את התרופה, אני מציע לפנות לרופא המטפל, ולנסות לברר עמו מה קורה. יום טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים