מה קורה לבת שלי ?

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

17/10/2013 | 08:29 | מאת: חגית

שלום ד"ר בתי בת 8.5 ,מאז ומתמיד היא אנרגטית , שמחה ופעילה , אוהבת לקפוץ ולהשתולל ולקחת סיכונים, תחרותית מאוד ,היא לא אוהבת לעשות שיעורים ולאחר שיכנועים רבים היא יושבת ועושה שיעורים, אך למרות זאת היא זוכרת הכל , לא שוכחת כלום , מאוד מסודרת ומאורגנת , כתב יפה וברור אבל עקב הדיוק הרב היא מוחקת המון ומתעכבת על כל אות ואות ומתעצבנת שלא יוצא כתב יפה , בבית ספר אין תלונות , למעט פעמים בודדות שדיברה בשיעורים, היא מסיימת משימות ויכולה לשחק בשקט ללא מפריע. אבל עדיין עקב האופי הסוער שלה האם זה בכיוון של בעיות קשר וריכוז? פעלתנות יתר ? מה כדאי לעשות כדי למתן אותה קצת ? תודה

חגית שלום, מתוך התאור שלך לא התרשמתי שיש הפרעה משמעותית בתפקוד או מצוקה כלשהי. לאור זאת, איני סבור שיש מקום לפנות לאבחון. אם בעתיד תופענה הפרעה בתפקוד או מצוקה, פני אז לאבחון. שבוע טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים