דרכים לתת לילד ריטלין la

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

23/09/2013 | 16:33 | מאת: 25800

שלום לכולם בני בן השש, התחיל לקבל כל בוקר ריטלין la. לאחר שמהלתי האבקה בשוקו בבוקר (הבן הפסיק לשתות שוקו). כנ"ל בכוס מים בבוקר בלבד. אשמח להיעזר ולקבל עצות\ הבהרות

25800 שלום, ציינת מעט מאד פרטים, אך אשתדל בכל זאת לענות. ראשית, חשוב להסביר לילד מדוע הוא מקבל את התרופה, ויחד עם זאת להבהיר לו שההורים הם אלו המחליטים על נטילת התרופה. אם יש התנגדות, רצוי לברר עמו מה סיבתה או מקורה. חשוב שההורים יציגו חזית אחידה, ולא יעבירו מסרים סותרים או סמויים לילד נגד התרופה. מומלץ שלא להמיס את התרופה בנוזל, אלא לתת אותה במאכלים מוצקים יותר, כמו יוגורט, דבש, גלידה וכו'. מספיקה כפית אחת, ולא צריך מנת גלידה שלמה. בהצלחה, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים