שימוש בקריטאין במהלך שימוש בתרופות קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

16/09/2013 | 16:22 | מאת: עמית

שלום אני מעוניין להתחיל להשתמש בתוסף קריטאין לשם ספורט מסויים שאני עוסק בו, אני נותל את התרופה סטרטרה לקשב וריכוז ולוסטרל למניעת חרדה, עכשיו רציתי לשאול אם השימוש בקריטאין יכול לפגוע\להתנגש בסטרטרה או בלוסטרל , והאם אני יכול לנתול את הקריטאין איתם?

עמית שלום, אני מניח שהתכוונת לקריאטין (Creatine) ולא ל-"קריטאין". איני מכיר סתירה בין התרופות אותן אתה נוטל - Strattera ו-Lustral - לבין הקריאטין. יחד עם זאת, אין סיבה טובה לטול קריאטין. אני יודע שמדריכי חדר הכושר יאמרו לך אחרת, אך עדיף שתאכל מזון בריא ולא אבקות למניהן. יום טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים