ריטלין

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

08/09/2013 | 09:01 | מאת: keren

כמה זמן לאחר נטילת הכדור הוא מתחיל לעבוד? האם בחצי השעה הראשונה מרגישים עייפות קלה?

קרן שלום, רוב המטופלים מדווחים שהתרופה מתחילה להשפיע תוך 20-30 דקות מנטילתה. למרות שהתרופה מעוררת ולעתים מפריעה לשינה, יש מטופלים מעטים המדווחים שהתרופה גורמת להם עייפות. עייפות בחצי השעה הראשונה לא נראית לי קשורה לתרופה, אלא דוקא לשעות הבוקר ואולי לשינה לא מספקת. אני מניח שדוקא העובדה שהעייפות חולפת לאחר חצי שעה נגרמת ע"י התחלת השפעת התרופה. שבוע טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים