האם התאמצות להתרכז לבעלי קשב וריכוז עלולה להזיק

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

22/08/2013 | 17:14 | מאת: טל

אני לומד במכינה ועושה מאמצים אדירים להתרכז ולפעמים חש בכאב ראש קטן יש לי חשש לא מוסבר להתרכז לאורך זמן רב האם התרכזות טוטאלית עלולה להזיק לבן אדם כמו שעשיית גושר גופני במאמץ רב ללא הפסקות יכולה להזיק לו או שאולי המח שונה משאר האיברים כך שאם מאמצים אותו טוטאלית היכולות משתפרות

טל שלום, איני מכיר מחקר או תאוריה התומכים בכך שרכוז מאומץ ו/או לאורך זמן עלולים להזיק למוח או לאיבר אחר בגוף. שבוע טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים