אבחון

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

01/08/2013 | 18:12 | מאת: דנה

שלום רב, בתי בת 5.5, חכמה ונבונה מאוד. לא מסוגלת "לשבת על הטוסיק" מבלי "להתמרח" עם כל הגוף ובכל מקום. אם זה בשעת האוכל, אם זה כשמשחקים, אם זה כששומעת סיפור, כשרואה טלויזיה וכו'.... הייתי רוצה לבדוק את הנושא. לאיזה אבחון עלי ללכת ובאיזו מסגרת? (אני חברת קופ"ח מכבי) תודה!

דנה שלום, ראשית, אני ממליץ לפנות לגננת ולהוועץ עמה. אם גם הגננת מתארת קשו ברכוז וקושי להתמיד במשימות, והדבר גורם לפגיעה בתפקודה של הילדה, אני מציע לפנות לאבחון של הפרעת קשב ורכוז. בקופ"ח מכבי פני למוקד, ומשם יפנו אותך. שבוע טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים