אולנזפין -תופעות

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

10/07/2013 | 12:52 | מאת: ליד

שלום בני מטופל בריטלין וקיבל אולנזפין מזה חודשיים - אין שינוי בהתנהגות (רגיעה) והוא טוען שלהיפך - הוא נרדם יותר קשה ( כאשר אמור להיות מצב הפוך) . כמו כן מספר פעמים טען לכאבי ראש. כדאי להפסיק? תודה

ליד שלום, לעתים מטפלים ב-Olanzapine בבעיות התנהגות, השכיחות בהפרעת קשב ורכוז. שתי תופעות הלואי העיקריות של התרופה הן: עייפות והגברת תאבון. אם הילד מטופל בתרופה מזה חודשיים, אין הטבה ואולי אף החמרה במצבו, רצוי לפנות לרופא המטפל, ולהוועץ בו. שבוע טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים