הפרעות קצב

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

16/06/2013 | 21:43 | מאת: סימה

שלום בני בן 7.5 אובחן בבעיות קשב וריכוז עם היפראקטיביות הוחלט להתחיל בריטלין LA10 לפני שהתחלנו עשינו בדיקות שגרתיות ובבדיקה של הא.ק.ג נמאו הפרעות קצב עשינו הולטר לב ואקו הקרדיולוג אמר שזה לא מסוכן אבל בהחלט חייב מעקב וריטלין לא מאשר ליטול רציתי לדעת אם יש עוד סוג של טיפול שנותן את אותו מענה של הריטלין . תודה סימה

סימה שלום, אם הקרדיולוג אסר על שמוש ב-Ritalin, אזי אסור להשתמש בתרופה. אני מניח שאסור להשתמש בסטימולנטים בכלל - משפחת התרופות של Ritalin. קיימת תרופה הנקראת Strattera, שאינה מקבוצת הסטימולנטים, המאושרת לשמוש לטפול בהפרעת קשב ורכוז במדינות רבות, אך לא בארץ. יש אפשרויות נוספות, אך בכל מקרה, יש להוועץ ברופא המטפל. יום טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים