הפרעת קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

28/05/2013 | 18:54 | מאת: לי

שלום ד"ר אני בת 37, וסובלת מהפרעת קשב וריכוז, זה מתבטא שמדברים איתי אני לא מקשיבה עד הסוף, ונכנסת בדיבור, כמו כן קשה לי להתרכז, במיוחד במקום עבודה כל דבר צריכה שיסבירו לי פעמים, עד שאני קולטת. כרגע מצאתי עבודה חדשה בשרות לקוחות טלפוני, מה שמצריך ריכוז, הקשבה והבנה, מוקד קטן ונחמד, והאזנתי היום לשיחות הטלפון, לא הפחיד אותי, כי לא משהו מסובך, אני מאד צריכה את העבודה הזאת, האם יש דרך להתגבר על בעיית הריכוז וההבנה ביותר קלות? כי אני כבר 3 חודשים שלא עבדתי, ולא רוצה להיות מובטלת שוב

לי שלום, הפורום הינו פורום להפרעות קשב ורכוז בילדים ונוער, ולכן אענה בקצרה. הדרך המומלצת להתגבר על קושי ברכוז, באדם הלוקה בהפרעת קשב ורכוז, הוא טפול. מומלץ לפנות לפסיכיאטר מבוגרים או נוירולוג מבוגרים, ולהתחיל טפול בהפרעת הקשב והרכוז. בהצלחה, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים