בן 4 שמסרב להקשיב

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

28/05/2013 | 09:23 | מאת: יעל

ד"ר ברנע, בני בן 4 ולאחרונה ניכרת הקצנה בחוסר היכולת שלו להקשיב לבקשות מבוגרים ולהשמע להוראות. גם הגננת מתארת מציאות דומה.כשמבקשים ממנו לא לעשות דבר מה ,גם אם חוזרים על כך מספר פעמים הוא ממשיך בשלו ומבצע את המעשה בכל אופן. כיצד מומלץ לנהוג כשלב ראשוני, לפני שאנו בודקים האם מדובר בהפרעת קשב וריכוז? תודה על תשובתך, יעל.

יעל שלום, הצעד הראשון המומלץ, לפני אבחונים כאולו ואחרים, הוא לפנות להדרכת הורים. אם לא יהיה שפור, יש לשקול אבחונים וטפולים אחרים. יום טוב, ד"ר ברנע ארז.

29/05/2013 | 10:17 | מאת: יעל

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים