ריטלין ובעיות מעיים

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

21/04/2013 | 15:38 | מאת: אלה

שלום, אני לוקחת ריטלין וקונצרטה כבר בערך חצי שנה. כשאני לוקחת ריטלין התפקוד שלי משתפר מאוד ואני הרבה יותר מרוכזת... הבעיה היא שכל פעם שאני לוקחת ריטלין או קונצרטה יש לי גזים ושלשולים, הבטן לא רגועה ועושה רעשים. זה מאוד מפריע לי ולא פעם זה הרס לי בחינות. מה אפשר לעשות עם זה? איך אפשר להקל על זה? עוד מעט יש לי בגרויות ולכן זה דחוף לי. תודה רבה.

אלה שלום, לא ידוע לי ש-Ritalin גורם לגזים או שלשולים. אני מציע לפנות לרופא שרשם את התרופה, ולשקול עמו אפשרויות טפוליות. יום טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים