חרדות קשות

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

21/11/2011 | 09:41 | מאת: עליזה

יש לי ילד בן 14 אני מזה חרדה לא הוא כבר שבועים לא הולך לבית ספר שוטף כול היום ידים בקושי אוכל יורק 24 שעות מפחד להיות לבד כול היום אחרי או אחרי בעלי לשרותים לבד בקושי בוכה המון אני אובדת עצות מה עושים אנה עיזרו לי לעזור לא דחוף

עליזה שלום, ראי את תגובתי למטה להסבר מלא יותר. בכל מקרה, לפי התאור שמסרת יש פגיעה קשה בתפקוד של בנך. עלייך לפנות בדחיפות לפסיכיאטר לילדים ונוער. אם אינך מקבלת תור בהקדם, אני ממליץ לפנות לחדר מיון של בי"ח פסיכיאטרי, ולהגיע לשם בשעות הבוקר. אל תחכי, המצב עלול להמשיך ולהדרדר. רפואה שלמה, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים