מה קורה שלא לוקחים יומיים רטלקס

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

10/04/2013 | 22:19 | מאת: שלי

שלום רב, אני רכשתי לביתי בת 8.5 רטלקס לפני חודשיים, היא נטלה את הכדור במשך חודשיים כל בוקר. ועכשיו הזמנו עוד קופסה אך יצא שהילדה לא שותה יומיים עד שתגיע הקופסה השניה, באמצעות שליח. האם זה נורא שיצא ככה שהילדה לא שתתה יומיים את הכדור??? האם זה לא טוב מבחינת ההשפעה על הילדה??? אציין כי הילדה שותה את הכמוסות כדור ביום עפי המלצה של נציגת רטלקס. אשמח לתשובה מהירה תודה רבה. אמא...

שלי שלום, התשובה הקצרה היא שאין לי מושג. התשובה היותר ארוכה היא, שרטלקס אינה מוגדרת בארץ כתרופה, אלא כתוסף מזון, ולכן לא חייבת לעמוד בסטנדרטים הגבוהים בהן חייבות תרופות לעמוד. איני מכיר מחקר כלשהו על רטלקס, איני יודע האם הוא עוזר להפרעת קשב ורכוז, ואיני יודדה מהן תופעות הלואי. אני מניח, ושוב ללא מדיע שיכול תמוך בכך, שאין כל בעיה של ממש אם בתך לא נטלה את התכשיר במשך יומיים. אם את מודאגת, מומלץ שתפני לנציגי המכירות המיומנים של רטלקס, ותנסי לברר אצלם. שבוע טוב, ד"ר ברנע ארז.

26/04/2013 | 16:59 | מאת: מירב

היי , האם הבחנתם בשינוי מאז תחילת הריטלקס כי גם אני התחלתי לתת לבני לפני כשבוע והובטח לי ע"י הנציגה שכעבור חודשיים יהיה שיפור עצום ועד כחצי שנה לא נצטרך ריטלין (נשמע לי קצת מופרך) חשוב לי לשמוע מכם לפני שאני מוציאה מאות שקלים כל חודש האם כעבור חודשיים יש שיפור אצל בתך?

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים