מינון ריטלין

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

05/04/2013 | 08:09 | מאת: אני

שלום בני בן ה-17 שמע מידידה שלו שהוא צריך לקבל לפי משקל גופו 4 כדורי ריטלין 10 מ"ג כדי שזה ישפיע עליו. הוא שוקל 55 ק"ג מהו . המינון הנכון?

אני שלום, קרוב לודאי שידידתו של בנך טועה - ארבעה כדורי Ritalin 10mg בבת-אחת הם כנראה מנון גבוה מדי עבורו. מנון ה-Ritalin נקבע לפי תגובתו לתרופה ותפקודו של הנער, והמשקל הוא רק אחד הגורמים המשפיעים על קביעת המנון. המלצתי היא להוועץ ברופא המטפל בנער. שבוע טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים