רטלקס או רטךים

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

20/11/2011 | 15:03 | מאת: ריימונד יוסף

נכדי עבר בדיקת טובה ונתנה לו רטלין. אובחן כ ADHD לאחר עיון ב תופעות לוואי הכרוכות בתכשיר זה הציעו רטלקס כתחליף לרטלין. מבקש את חוות דעתך בנדון.

מר ריימונד שלום, ראשית תודה לך, שנאמר מכל מלמדי השכלתי. עד היום לא שמעתי על המוצר Retalex, ושאלתך, בעזרתו האדיבה של Google לימדה אותי עליו. ולשאלתך. דעתי על טפול זה או אחר אינה חשובה, וגם לא נסיוני האישי. מה שחשוב הוא המידע המחקרי שיש לנו על טפולים אלו. ה-Ritalin נבדק באלפי מחקרים לאורך עשרות שנים, ונמצא יעיל לטפול בהפרעות קשב ורכוז, וכן מתועדות תופעות הלואי של התרופה. ה-Retalex, כפי שלמדתי היום מאתר החברה (www.retalex.co.il) "הינה פורמולה צמחית המורכבת מצמחים וחומרים טבעיים בלבד". לא הצלחתי למצוא באתר החברה או בספרות הרפואית מחקר שבדק את יעילותו של תכשיר זה. הצמחים שמתמציותיהם מורכב התכשיר לא נחקרו לטפול בהפרעת קשב ורכוז, וגם לא כל הקומבינציה שב-Retalex. לסכום, כיון שאין כל מחקר המעיד על יעילות התכשיר, איני יכול להמליץ עליו. כיון שעבר את אשור משרד הבריאות, כתוסף מזון (ולא כתרופה), הוא כנראה לא רעיל ולא גורם נזק. הנזק העלול להגרם מהתכשיר הוא: 1) שמוש בתכשיר שיעילותו לא הוכחה, ואי-שמוש בתרופה שיעילותה מוכחת. 2) חור בכיס מעלות התכשיר. מקוה שעזרתי מעט, ד"ר ברנע ארז.

06/12/2011 | 20:26 | מאת: רטלקס

שלום רב לכולם, רטלקס היא אכן פורמולה צמחית המטפלת בהפרעות קשב וריכוז והיפראקטיביות, התכשיר הנו תכשיר טבעי ואינו מוגדר כתרופה. הייחודיות של רטלקס שהיא נותנת מענה טבעי וללא תופעות לוואי. רטלקס משווקת בישראל לאלפי לקוחות בניהם ילדים,סטודנטים ומבוגרים. לאחרונה נערך סקר שביעות רצון בקרב 1008 לקוחות שרכשו את רטלקס ומשתמשים בו באופן יום יומי. אשמח להפנות אותך ולקוחות נוספים, שוב לאתר "רטלקס" בכתובת www.retalex.co.il, כאשר נכנסתם לאתר רטלקס תיגשו לקטגוריה "מה חושבים על רטלקס", שם פורסמו תוצאות הסקר וניתוחם בצורה מפורטת ושקופה לקהל הרחב. ד"ר ברנע ארז, אנו נשמח אם תתן את חוות דעתך המקצועית לאחר שתעיין בתוצאות הסקר. בברכה צוות רטלקס.

21/01/2014 | 14:49 | מאת: א.א

לשאלתך על יעילות הרטלקס, אוכל לענות לך מניסיון אישי, אני אם לילד שאובחן עם בעיית קשב ולאחר שנתיים של נטילת ריטליו והשפעה טובה שלו, התפתיתי לעבור לרטלקס. לפי דברי המשווקים אחרי טיפול של שמונה חודשים ברטלקס הילד נגמל מההפרעה לחלוטין, הם טענו שהם עושים תיקון שורשי ולא טיפול נקודתי שחולף עם תום השפעת התרופה. אני שוכנעתי ורכשתי ערכה שלמה של שמונה בקבוקים ולאחר שלושה חודשיים, בהם נתתי את התרופה בדבקות כנדרש, חזרתי לריטלין. יש לי עוד חמישה בקבוקים סגורים שאוכל לתת לך לנסיון.

26/01/2014 | 11:54 | מאת: מירב

10/06/2015 | 17:37 | מאת: דני

מבלי לפגוע בזכויות דני הרצליה 054-4650510 10-6-15 ליידי חברה רטלקס הנדון הזמנה של צמחים אני הזמנתי אצלכם 3 בקבוקים של צמחים לישלדים שלי שסובלים מהפראת קשב וריכוז שילמתי לכם ואפילו חשבונית מס כדין לא קיבלתי !!!!!!!!!! אחרי בקבוק ראשון הילדים התלוננו מבעיות בבתן , שילשולים והקעות ניסיתי לייצור קשר אתכם כמה וכמה פעמים בטלפון ובמייל ללא הצלחה רק לפני שבוע הצלחתי סוף סוף לדבר עם טלפנית שהייתה בוטה מאוד כמו כן אגרסיבית מאוד ובכלל לא עזרה לי אני מבקש לאשר לי זיכוי של 2 בקבוקים מתוך ה-3 שהזמנתי עקב אי התעמה של הילדים למוצר שלכם אני אשלח לכם מיידית בדואר רשום 2 הבקבוקים אחרי שאני אקבל אישורכם על הזיכוי אני באמת רוצה לסגור את העניין בצורה תרבותית ומכווה שלא אצתרך לפנות ךרשות הגנת הצרכן ולבתי משפט אתם אפילו לא מגיבים למכתבים בדואר רשום !!! בתודה דני אתמול 3-5-15 התקשרו אלינו אחד מהטלפניות שלכם הסיבה שהיא התקשרה : מכירה של המוצר שלכם כשהיא הבינה שהוא רוצה כסף בחזרה , היא היא נעלמה והשיחה נותקה במקרה !!!! זו לא התנהלות של חברה שמחבדת את עצמה אוי למי שאתם חייבים כסף

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים