רונקסין לילדים

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

14/03/2013 | 22:57 | מאת: אילנית

בני בן ה 8 סובל מפחדים בלילה,וחוסר שינה רצופה,הרופאה קבעה חו את רונקסין,רבע כדור לכל לילה,רבע של 25 מג.האם המינון לא גבוהה לילד בן 8?

אילנית שלום, 1. שאלתך אינה קשורה להפרעת קשב ורכוז, בה עוסק פורום זה. 2. מתוך התאור שמסרת קשה להבין את מצבו של בנך לאשורו, ולכן קשה להתייחס. 3. אם את חוששת לגבי המנון אני מציע לחזור ולהוועץ ברופאה המטפלת. אם תשובותיה עדיין אינן מניחות את דעתך, שקלי לקבל חוות דעת נוספת. יום טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים