תינוק לא רגוע

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

03/03/2013 | 08:43 | מאת: שרית

שלום, בני בן ה-5 חודשים לאחרונה אינו רגוע. הדבר מתבטא ב: - בזמן אכילה אינו רגוע, זז הרבה, מוציא את הבקבוק מפיו, בוכה למרות שהבקבוק בפיו, מסתכל לצדדים וכל דבר מסיח את דעתו. - בשעות הערות לרוב עצבני, צועק, אגרסיבי מאוד ושורט. רוצה להיות רק על הידיים ורק במצב בו אנו עומדים. - כאשר הוא על מזרן פעילות ומחליט שלא רוצה לעשות תרגילים כמו תרגילי התהפכות, אז הוא סוגר את גופו חזק ולא נותן לנו לתרגל איתו. - מוציא את המוצץ מהפה, זורק אותו ומתעצבן. - מתקשה מאוד להירדם. לוקח לנו חצי שעה להרדים אותו (במקרה הטוב) והדבר מלווה בבכי וצעקות ומעבר מהעגלה לידיים וחוזר חלילה. מה קורה לו? אשמח לקבל ייעוץ והכוונה. האם עלינו לפנות ליועץ פסיכולוגי? תודה, שרית

שרית שלום, צר לי, אך פורום זה עוסק בהפרעות קשב ורכוז בילדים ונוער. אבחון של הפרעת קשב ורכוז ניתן לעשות, בהגדרה, מגלי שלוש שנים. התסמינים שאת מתארת אין להם קשר להפרעת קשב ורכוז. ממליץ לפנות לפורום המתאים. שבוע טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים