האם אפשר להשתמש ברטלין

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

28/02/2013 | 10:23 | מאת: אמא שלהם

כאשר אני מניקה? הקטנה כבר בת 8 חודשים, ההנקה מהווה 1/3 מצריכת המזון היומית שלה (השאר מוצקים ותחליפי חלב) תודה

אמה שלהם שלום, השמוש ב-Ritalin בזמן הריון או הנקה אינו מומלץ. המתיני עם הטפול התרופתי עד שתסיימי להניק. שבוע טוב, ד"ר ברנע ארז.

03/03/2013 | 11:51 | מאת: גאליה

אמא שלהם שלום, שמי גאליה ואני אשת חינוך שנים רבות. כמי שמודעת לאתגרי הסביבה המודרנית והשפעתם על בריאותנו (ניידים, ריבוי חשמל ועוד) אני מזמינה אותך להעזר בפתרונות טבעיים שאני משווקת ולהינות מהשפעה מרגיעה. הכוונה למוצרים כמו מערכת שינה הכוללת מזרון שמיכה וכרית ועוד. מנסיוני רב השנים התוצאות נהדרות . נייד שלי לכל שאלה 052-6363113

שלום לחברי הפורום, איני מכיר את הפתרונות הנזכרים בהודעה, אך שתי בעיות עם מה שכתבה גאליה: 1. נשמע כמו פרסומת. היא מתפרנסת מכך. 2. "נסיוני רב השנים" הוא חסר משמעות. נסיון אישי הוא בד"כ מוטה. לכן, ברפואה, איננו מסתמכים על "נסיון אישי" אלא על מחקרים הנערכים בשטות מקובלות וטובות. שבוע טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים