רטלין עם שוקולד וגבינץ

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

10/01/2013 | 13:02 | מאת: ג'ינה

שלום בתי בת ה 7 לוקחת רטלין לאחרונה היא לא רוצה לקחת. בהתחלה באיבחון נאמר לנו שאסור לה שוקולד או גבינה צהובה בזמן השימוש ברטלין רק לאחר שפג החומר היא יכולה. בגלל סיבה זו היא מסרבת לקחת רטלין היא אומרת שהיא לא יכולה לאכול גבינה צהובה כמו חברות שלה או פרוסה עם שוקולד ואפילו שוקו על הבוקר. אשמח לדעת אם באמת זה נכון ולא הטעו אותנו .

ג'ינה שלום, אין שום אמת בטענה. אם לבתך אין בעיה עם אכילת שקולודת או גבינה צהובה, כמו אלרגיה לדוגמא, אין שום בעיה שתטול Ritlain עם מזונות אלו. כדי להיות בטוח בתשובתי, בצעתי חפוש בספרות הרפואית, ואין שום מחקר על מצביע על בעיה כלשהי של נטילת Ritalin עם מזונות אלו. איני יודע מי אמר לכם זאת, אך נראה שהטעו אתכם. בלי קשר ל-Ritalin, ועם הרבה קשר לבריאות כללית, אני ממליץ כריכים ללא שוקולד - אפשר להכין כריכים בריאים הרבה יותר, וטעימים הרבה יותר. שבוע טוב וטעים, ד"ר ברנע ארז.

13/01/2013 | 10:08 | מאת: ג'ינה

הבת שלי מאוד מודעת לאוכל בריא אבל כמו כל ילד מידי פעם רוצה להתפנק ולאו דווקא פרוסה עם שוקולד, לפעמים שוקו על הבוקר תודה על תשובתך, עכשיו היא תשמח עצם העובדה שיש הגבלות בשבילה זה מתסכל אותה, עכשיו לא יהיו.

28/01/2013 | 14:41 | מאת: אלי

שלום, בני בן 7 מקבל רטלין LA 30 ואין שום בעיה לתת להם מזונות כמו שוקולד/וגבינה או כל דבר אחר - רק עדיף שיאכלו בבוקר ארוחת בוקר.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים