שכחנות

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

28/12/2012 | 21:13 | מאת: אמא של מ.

בני בן ה-10 נוטה לאחרונה לשכוח דברים שמבקשים או מסכמים איתו יום לפני כמו ללכת לסבתא להטעים את הטל' שלו או שוכח דברים בבית ספר אני לא יודעת האם הדבר קשור להפרעות קשב הוא תלמיד טוב ומחונן אבל בעיית פיזור הדעת שלו מקשה גם המורה שלו העירה על כך למי לפנות?

אמא של מ' שלום, שכחנות ופזור דעת הנם תסמין אחד משלל התסמינים המאפיינים הפרעת קשב ורכוז, אך אין מבצעים אבחנה עפ"י תסמין בודד. מנגד, היותו של בנך תלמיד טוב ומחונן אינה מחסנת אותו מפני הפרעת קשב ורכוז. אם את סבורה שיתכן ובנך לוקה בהפרעת קשב ורכוז, אני ממליץ לקבל את חוות דעתה של המחנכת בביה"ס, ואח"כ להתייעץ עם רופא הילדים. שבת שלום, ד:R ברנע.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים