הפרעת קשב וריכוז מורכב

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

10/11/2012 | 13:25 | מאת: ל.מ

שלום דר ברנע בני מטופל גיל קטן מאובחן כADHD והפרעה התנגדותית. יחד עם זאת כנראה שיש עוד דברים שלא אובחנו. בזמן האחרון יש החברה רצינית במצב - כולל ריחוק מבית הספר (כולה כיתה ב'). כרגע אין לנו מישהו צמוד (הנירולוג שעבר איתו עזב את מכבי- ויש לנו תור לנירולוג חד רק בפברואר). לאור מספר סיפורים רופא הילדים הפנה אותנו אלייך במכבי (אף שלחתי פקס שבוע שעבר במכבי) - כמי שבין הטובים שיכול לעזור. אני מיואשת והסובל זה בני מכל המצב. אשמח לעזרה תודה

ל"מ שלום, לא נכון שאתייחס כאן לפניה אלי במסגרת קופ"ח. פניה כזו אמורה להענות במסגרת קופת החולים. אם טרם קיבלת תשובה, אנה פנה/י שוב לקופ"ח. יום טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים