20 LA

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

15/10/2012 | 07:43 | מאת: אמא מודאגת

שלום בני בן 7 במשקל 21 ק"ג.לפני שנה החל לקחת ריטלין המיועד ל-4 שעות ומאוד עזר. השנה התחיל לקבל 20 LA כדי שההשפעה תהיה ארוכה יותר, אך לצערי הכדור גרם לו לתחושה לא טובה דכדוך והקאות עד שסרב לקחתו. החלפנו לו (בשיתוף עם הנוירולוג) ל 10 LA אך השפעתו לא אפקטיבית כ"כ (ניסינו כמה ימים), בעלי החליט לחזור 20 LA לפתוח את הקפסולה ולחלקה לחצי. ידוע לי שאין לעשות כך! אבקשך ליעץ לי מה ניתן לעשות כאשר ה-10LA לא משפיע כ"כ מה האלטרנטיבה

22/10/2012 | 21:29 | מאת: זיוה

קרה לי מקרה דומה עם הילד שלי כשניסינו להחליף לו את הסוג והוא לא הגיב טוב לכדור החדש. בסופו של דבר מה שעשינו, נתנו לו זום בנוסף לטיפול התרופתי וביחד ההשפעה מאוד אפקטיבית וגם נמשכת מספיק זמן.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים