אור

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

02/07/2012 | 13:02 | מאת: עליזה

שלום לבן שלי אור יש איבחון. הוא נוטל קונצרטה רק בזמן מבחנים. השבוע הוא אמור ללכת לצו ראשון. האם לדווח על נטילת התרופה או לא. ובמה זה כרוך. הוא רוצה להתגייס לקרבי ורוצה ללכת לקורס קצינים. תודה רבה

עליזה שלום, אני ממליץ לדווח לצבא על כל תרופה שבנך נוטל, ולטול את ה-Concerta לפני המבחנים בצבא. כיום, אבחון של הפרעת קשב ורכוז (עם טפול תרופתי או בלעדיו) אמור להיות סעיף בלבד, ללא פגיעה בפרופיל. הדבר בודאי לא ימנע ממנו מלצאת לקורס קצינים. יום טוב, ד"ר ברנע ארז.

08/07/2012 | 12:04 | מאת: עליזה

תודה רבה

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים