הפסקת נטילת סטרטרה

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

30/06/2012 | 10:06 | מאת: ליאת

שלום, בני בן ה-7 נוטל מספר חודשים סטרטרה. העלנו את המינון בעצת הרופא וכיום הוא נוטל 50 מ"ג ליום. המורה אומרת שזה לא ממש עוזר והיינו רוצים להפסיק את התרופה במיוחד שעכשיו חופשת הקיץ. יש לנו קושי להשיג את הנוירולוג שמטפל בו. מה שאני רוצה לדעת זה האם ההפסקה של סטרטרה היא הדרגתית או אפשר להפסיק מהיום למחר. תודה

ליאת שלום, אפשר להפסיק את השמוש בתרופה בבת-אחת, ללא הדרגה. בכל מקרה מומלץ שתחזרו לרופא שהמליץ על הטפול התרופתי. יום טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים