עבודת ביומד

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

25/10/2011 | 20:35 | מאת: נסטיה

שלום, במהלך לימודי התיכון שלי אני עושה עבודת ביומד בנושא השוואת הפרמקוקנטיקה של מתיל פנידט בשיחרור מידי ובשיחרור מושהה (איטי) בשיטת (HPLC ?(High Prresser liquid chromatography אני טעיתי אוליי תוכל לעזור לי בנושא ההרכב הכימי של מטילפדאט ארוך טווח וקצר טווח... אופן הפעולה בגוף, למי מתאים כל סוג. תודה מראש על העזרה

נסטיה שלום, צר לי, אך לא נראה לי שזה המקום למתן הסברים על ההרכב הכימי של מתילפנידאט בצורות השחרור המושהה השונות. אני ממליץ להכנס לאתרי האינטרנט של החברות המייצרות את התרופות, או לחלופין לחפש בויקיפדיה. בהצלחה בעבודה, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים