קונסרטה

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

21/03/2012 | 10:01 | מאת: סילבי

שלום רב, בתי בת 6 ו 9 חודשים לקוחת מזה כשנה קונסרטה 18 מ"ג על רקע ADD ובזמן האחרון היא אומרת שהכדור כבר לא עוזר לה והיא מרגישה שהיא לא מרוכזת בכיתה. משיחה עם המורה לפני מספר שבועות , היא אמרה שהילדה פעילה ולא חולמנית האם יש דרך לבדוק האם הכדור עדיין עוזר לה או כמו שהיא אורמת באמת כבר לא מפשיע עליה תודה רבה

סילבי שלום, המנון שמקבלת בתך הוא מנון נמוך, אך בהחלט יתכן שהוא מספיק לה. כדי להחליט האם מנון הוא מספיק או לא, צריך לבדוק את תפקודה של הילדה - תפקוד למודי, חברתי, משפחתי ותפקוד בשעות הפנאי. לשם כך יש לשוחח עם הילדה, ולהבין מה היא חשה, לברר עם המורה, לשאול את מדריכי החוגים ולבדוק עם עצמכם ההורים האם יש קושי בתפקודים השונים. אם תפקודה תקין, בד"כ אין צורך בשנוי המנון. בכל מקרה, מומלץ להוועץ ברופא שהחליט על מתן התרופה. בהצלחה, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים