שילוב ריטלין עם zoom

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

11/03/2012 | 12:34 | מאת: קרן

שלום ד"ר ברנע בתי בת ה10 לוקחת מזה 2.5 חודשים ריטלין 40 LA . בשעות אחה"צ קיים קושי משמעותי לביצוע שיעורי הבית, תיפקוד תקין במטלות שונות , וביצוע שיעורי השלמה בחשבון. חשבתי על האפשרות לתת את תוסף המזון zoom כמענה לשעות אחה"צ. 1. האם יש התנגשות בין השניים העלולים לגרום נזק לילדה ? 2. האם zoom אכן יכול לסייע . תודה רבה מראש

קרן שלום, אין כל בעיה לטפל בו-זמנית ב-Ritalin וב-Zoom. עם זאת, נראה שעיקר הבעיה היא שאחה"צ אינו "מכוסה" ע"י ה-Ritalin. לכן אפשר לשקול הוספת טפול ב-Ritalin שמשפיע ארבע שעות אחה"צ, או החלפת התרופתה ב-Concerta המשפיעה כ-12 שעות. מומלץ לחזור ולהוועץ ברופא המטפל. בברכה, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים