מלודיל לילדים לבעיית קשב וריכוז?

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

07/03/2012 | 14:55 | מאת: פנחס

אני משתמש בתרופה מלודיל 16 שנה התרופה עזרה לי מאוד בחיים בכל המישורים. השאלה שלי בתי הקטנה בת כמעט 10,צורכת תרופה לקשב וריכוז בשם סטראטארה, זה גורם לה עייפות נוראית ,האם מלודיל יכול לעזור לה כשם שזה עזר לי ,האם כדאי לחשוב על כיוון זה?לשנות לה למלודיל באישור הרופא כמובן.

פנחס שלום, Melodil (ובשמה הגנרי Maprotiline), הינה תרופה המותוית לטפול בדכאון ובחרדה, אך לא להפרעת קשב ורכוז. איני מכיר, ולא התלחתי גם למצוא, מאמר הדבר על טפול בהפרעת קשב ורכוז בעזרת Melodil. איני סבור שיש מקום לתת את התרופה לבתך. בכל מקרה מומלץ לפנות לרופא המטפל שלה, ולהוועץ בו. יום טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים