informations

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

25/10/2011 | 19:57 | מאת: Paula

My boy have 5 years.After ceking the psihiater from Maccabi i recieve recept for RISPOND,0,25 ml for the first week and 0,5 ml for 2,5 monts.I see to your site nobody dont talk abaout this medicament..Is good option this tratament?

פאולה שלום, אם הבנתי נכון, בנך בן החמש מטופל ב-Rispond 0.5mg ליום. לא כתבת מהי האבחנה שניתנה או מדוע נלקח לפסיכיאטר. Rispond משמש בילדים בעיקר לטפול בהפרעות התנהגות ובאי-שקט. את שואלת האם זהו טפול טוב. השאלה היא טפול במה? מהי האבחנה שניתנה, ובמה אמורה התרופה לטפל אצל בנך. בברכה, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים