תופעת לוואי חריגה של קונצרטה

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

15/02/2012 | 20:02 | מאת: חן

שלום רב, בני בן 16 ולפני כחודש החל ליטול קונצרטה 54 מ"ג.לפני כשבוע וחצי החלו לו כאבים באזור המפשעה ולטענתו אשכיו מתכווצים ו"נכנסים פנימה".תופעה זו גורמת לו כאבים בעיקר בשעת מאמץ פיזי...האם זו תופעה הקשורה לנטילת הקונצרטה?האם להפסיק מתן הכדור? תודה מראש על הייעוץ וההכוונה.

חן שלום, תופעות הלואי שאתה מתאר אינן מוכרות לי, ואינן רשומות כתופעות לואי של התרופה. למרות זאת, אם תחושות אלו חוזרות כל פעם אחרי נטילת התרופה, נראה שיש קשר. בכל מקרה אני ממליץ להתייעץ עם רופא הילדים/משפחה, ולשקול יעוץ אורולוגי. בברכה, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים