עזרה!!!

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

24/10/2011 | 23:31 | מאת: יוני

שלום רב רציתי שאול 2 שאלות 1 האם לאחר לקיחת קונצרטה יש בעיה באכילת דברים כגון סוכר קולה או שוקולד 2 האם יש קשר בין לקיחת הקוצרטה לבין דיכאון לאחר מכן ואם זה קשור כדי להפסיק בתוה יוני

יוני שלום, 1. אין קשר בין Concerta ואכילת סוכר או שוקולד או שתיית קולה. כמויות גדולות מדי של סוכר אינן בריאות וגורמות לחורים בשיניים. אם אוכלים שוקולד, רצוי שיהיה מריר ומשובח. קולה זה סתם לא טעים. בכל מקרה, אין שום בעיה בשלוב עם Concerta. כמו כן, אין שום הוכחה בין אכילת מאכלים מסויימים (כמו סוכר, שוקולד, קפה, קולה וכו') לבין הפרעת קשב ורכוז. 2. Concerta וגם Ritalin, עלולים לגרום לדכדוך. אם הדכדוך/דכאון הנו ברמה משמעותית, יש לחזור לרופא המטפל ולשקול את המשך הטפול. בברכה, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים