נגישות
נגישות

תופעת לוואי של אטנט

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

28/09/2016 | 15:33 | מאת: שירי

שלום, בני בן ה-6 התחיל אתמול לקבל 5 מ"ג אטנט. שמנו לב שהחלה נזלת למרות שהוא בריא וגם הוא החל לחטט באף ממש באובססיביות. גם בגן הגננת שמה לב לזה . האם זאת יכולה להיות תופעת לוואי מהכדור? והאם זה משהו שיחלוף או שאנחנו צריכים להחליף לכדור אחר? אודה לתשובתך

לקריאה נוספת והעמקה

שירי שלום, איני יודע אם אכן זו תופעת לואי של התרופה. מצד אחד נזלת אינה תופעת לואי שכיחה, ומצד שני סמיכות הזמנים (הופעת הנזלת לאחר התחלת הטפול התרופתי) בהחלט מחשידה. אני ממליץ להוועץ ברופא המטפל. אני מניח שינחה אתכם להפסיק את התרופה למספר ימים, ולראות אם תופעה זו חולפת. שנה טובה, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים