דופק מהיר ועצבנות יתר

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

26/09/2016 | 20:09 | מאת: מישל

הבן שלי בן 17 עם הפרעת קשב מטופל מזה שנה בפוקלין 30 מ"ג ליום לאחרונה מרגיש דופק מהיר ועצבנות יתר בזמן פעילות התרופה. התור שלנו לרופא בעוד חודש האם זה מסוכן ?? והאם מומלץ להפסיק טיפול?.

מישל שלום, הן עצבנות והן דופק מהיר עלולות להיות תופעת לואי של התרופה. אם מדובר בנער בריא, ללא בעיות לב, אין מדובר במצב מסוכן. הקפדה על שתיה מספיקה במהלך היום ופעילות גופנית סדירה, יכולות להפחית או להפסיק תופעות אלו. שנה טובה וחתימה טובה, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים