תחילת טיפול בריטלין בילד בן 5.10

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

22/09/2016 | 14:59 | מאת: סיוון

שלום, בני בן 5.10 אובחן עם ADHD. בימים האחרונים החל טיפול בריטלין 10 מ"ג LA. תנועתיות יתר וחוסר הריכוז - נשארו. יתר על כן, החל לסבול מהתקפי זעם אלימים, אשר לא היו קיימים לפני כן ומנדודי שינה. הרופא חושב שהתופעות קשורות למינון נמוך מדי ורוצה להכפיל המינון. אני ממש חוששת. האם יש סיכוי שהתרופה פשוט לא מתאימה? תודה

סיון שלום, "האם יש סיכוי שהתרופה פשוט לא מתאימה?" כן. תמיד יש סכון, ויתכן שתרופה אחרת תועיל יותר, ותגרום לפחות תופעות לואי. בד"כ, עליה במנון מגבירה את תופעות הלואי. עם זאת, אין מטפלים בילדים בפורום באינטרנט, ואני ממליץ שתחזרי לרופא המטפל, ותביעי את פחדייך. על הרופא להתייחס עליהם, ולענות לשאלותיך. שנה טובה, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים