פוקלין

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

06/05/2016 | 18:35 | מאת: שרונה

האם נכון שפוקלין הינו בהשתתפות הקופה hחמישים אחוז. .. האם ההליך עדיין כרוך באישור טופס 29ג

שרונה שלום, התרופה אינה מאושרת לשמוש בישראל, ולכן יש צורך בטופס 29 ג' (המשמש גם לאשור שמוש תרופה שאינה רשומה בארץ). התרופה מסובסדת לפחות ע"י חלק מקופות החולים. בקופות 'מכבי' ו-'כללית', התרופה מסובסדת ב-50%. בקופות הקטנות יותר - 'לאומית' ו-'מאוחדת' - איני יודע מה המצב, אך אני מניח שגם שם יש סבסוד של 50%. שבוע טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים