נגישות
נגישות

אמא בחרדות למאובחן חדש

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

03/05/2016 | 08:41 | מאת: דנית

אני יודעת שאני לא מחדשת כלום אבל אצלי הכל חדש ומפחיד. קיבלנו את האבחון לא מזמן ולמרות שחשדנו בזה מזמן לקבל את זה שחור על גבי לבן נותן לזה משמעות חדשה לגמרי. כמובן שאני חורשת את הרשת אבל יש פשוט יותר מדי מידע והדברים כל הזמן סותרים אחד את השני. בעד ריטלין ונגד ריטלין, בעד הומאופתיה או נגד. אוצרות או לא. אני מאבדת את עצמי כאן. האמת שאין לי אפילו ממש שאלה לשאול. משחררת קיטור ותסכול אני מניחה.

לקריאה נוספת והעמקה

דנית שלום, החשש והתסכול מובנים. כדי להתגבר עליהם אני ממליץ כמה דברים: 1. רופא מטפל שאת סומכת עליו - לדוגמא, רופא הילדים. 2. לחזור לבסיס: אבחון של הפרעת קשב ורכוז מחייב תסמינים שונים ו-(וזה חשוב) פגיעה בתפקוד או מצוקה. אם קיימים פגיעה בתפקוד או מצוקה, יש התוויה ברורה לטפול. 3. הטפולים שנמצאו יעילים אצל ילדים הם טפול תרופתי והדרכת הורים. אם את מאד חוששת, אפשר להתחיל גם בהדרכת הורים. 4. הומיאופתיה כטפול בהפרעת קשב ורכוז נבדק, ונמצא לא יעיל. מי שחושב אחרת, שיוכיח ע"י הצגת מאמר רפואי. אוצרות, אם הבנתי נכון, הוא מרכז המטפל בהפרעת קשב ורכוז באמצעות הומיאופתיה. בהצלחה, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים