ביתי בת 11 אובחנה בגיל 9 ב ADD

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

18/03/2016 | 08:45 | מאת: שרית

ביתי אובחנה ע"י נירולוג , מבחני פסיכודידקטי ומוקסו , שהיא ילדת ADD מובהקת , בבדיקת ה מוקסו נמצא כי הרטלין יש לו השפעה חיובית מאד על רמת הריכוז ומהירות תגובה . מתוך בדיקה ומכך שהילדה לא הראתה קשיים חברתיים והלימודים הראו ציונים בגבולות של ה80-90 , בחרתי שלא לעשות שימוש בתרופות כימיות לסוגיהן . היום היא בת 11 ובכיתה ה' , וחלה ירידה משמעותית בלימודים , ומגלה קושי חברתי על ידי תגובות אימפולסיביות וכעסים . אני יודעת מניסיון אתה שהתגובות שלה לרטלין הם חריפות מאד זה מתבטא בכאבי ראש , סחרחורות , כאבי בטן ואפתיות . אני צרגישה אובדת עצות לאור העובדה שהילדה מבקשת עזרה אך לא מצאתי כל דרך לעזור לה בהתמודדות קשה זו. אודה לעזרתך , אני מחפשת רופא טוב הן נירולוג והן פסיכולוג.

18/03/2016 | 08:51 | מאת: שרית

ניסיתי להשיג את מרפאתך דר ארז ברנע - ללא הצלחה אשמח אם ייצרו עימי קשר טלפוני בהקדם האפשרי תודה ושבת שלום

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים