איתור חוזקות וכישורים

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

18/01/2016 | 10:52 | מאת: רון

שלום, בני בן 9 מאובחן עם ADHD עם קשת רחבה של סימפטומים שהעיקרית הינה חברתית. עד עתה, לא הצלחנו לזהות תחום בו יש לו כשרון טבעי/יכולות גבוהות מהממוצע כדי לתת בו יותר דגש ולהשקיע משאבים כדי שיוכל ליהנות ולהפיק ממנו יתרון. ברצוני לקחת אותו לגרום מקצועי היודע לבחון ו/או לערוך מבחן המאתר כישורים שכאלה. אשמח לקבל חוות דעת והמלצות. תודה!!!

רון שלום, אינני מכיר אבחון שמטרתו היא איתור חוזקות וכישורים. אני מצליח לחשוב על שתי אפשרויות: 1. התייעצות עם אנשים נוספים המכירים את בנך, כמו המחנכת בביה"ס, או מדריך בחוג בו הילד משתתף כבר תקופה ארוכה. 2. פניה לפסיכולוג, שאולי יוכל לאחר מספר מפגשים להעריך את החוזקות של הילד. שבוע טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים