קושי בהתארגנות בוקר? הזמנה למחקר מעניין

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

28/12/2015 | 11:07 | מאת: שחר

אם יש לכם או לילדכם הפרעות קשב וריכוז, עם קושי ספציפי בהתארגנות בוקר > היחידה ללקויות למידה והפרעות קשב והמעבדה לחדשנות במדיה במרכז הבינתחומי הרצליה מזמינים ילדים בכיתות ה'-ט' להשתתף במחקר לפיתוח טכנולוגיה חדשנית לניהול זמן והתארגנות, בדגש על התארגנות בוקר. במהלך היום ילדים רבים נדרשים לחלק את זמנם בין מגוון משימות ולזכור פרטים שונים לגבי כל אחת. זהו תהליך מורכב לכולם, אך במיוחד עבור ילדים בעלי הפרעות קשב וריכוז. בכוונתנו לסייע להם באמצעות פיתוח טכנולוגיה מתאימה. כחלק מהמחקר, הילדים יתנסו ויקחו חלק בתהליך האפיון והפיתוח של הטכנולוגיה. המשתתפים במחקר צריכים להיות: - בני נוער בגילאים 16-10 - מאובחנים כבעלי הפרעות קשב וריכוז - גרים בהרצליה והסביבה לפרטים נוספים: שחר – 0543978619 [email protected]

שחר שלום, בהצלחה, ואל תשכח לחזור ולספר לנו על התוצאות. יום טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים