טיפול בדפרקסאן לבעיית קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

24/12/2015 | 09:12 | מאת: רבקה

שלום בני בן ה12 סובל במבעיית קשב וריכוז ווא הפראקטיביות הוא קיבל רטאלין ולא הגיב טוב לתרופה הנוירולוגית נתנה לו דפרקסאן 25 מג ואמרה שהוכח שזה עוזר במקרה כמו שלו. אנחנו רואים השפעה מצויינת. שאלתי האם אין לחשוש להתמכרות לכדור האם חלילה שימוש בכדור מסוג זה עלול להוות כתם בהמשך כמו בגיוס. אשמח לחוות דעתך רבקה

רבקה שלום, ראשית, אני שמח שהתרופה עוזרת לבנך. זה מה שחשוב באמת. שנית, התרופה אינה ממכרת, וטפול תרופתי אינו מהווה "כתם". כיון שהתרופה ניתנה כטפול בהפרעת קשב ורכוז, לא אמורה להיות בעיה כלשהי בצבא (וחוץ מזה הבטיחו שיהיה שלום עד שהוא יתגייס, לא?) יום טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים